Koca Siddetinden Hastanede Yatan Kadinin Yardim Çigligi

Kahramanmaras’ta 8 ay önce evlendigi kocasindan sürekli siddet gördügü için bosanmak isteyen kadin hastanede psikolojik tedavi görüyor. 46 yasindaki kadin, “Onun yüzünden psikolojim bozuldu hastanede yatiyorum. Ama o hala beni ölümle tehdit ediyor ne olur bana yardim edin” dedi.

Koca Siddetinden Hastanede Yatan Kadinin Yardim Çigligi
Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaras’ta bir markette çalisan M.E. (46) bir yil önce tanistigi Muharrem E. (40) ile 8 ay önce evlendi. Iddiaya göre, daha önce kendisine iyi davranan Muharrem E. evlendikten sonra sürekli kadindan para isteyip vermeyince de darp etmeye basladi.

M.E. esine otomobil alip vermesine ragmen yakit parasi, sigara parasi isteyip vermeyince de yine darp etmeye basladi.

Bunun üzerine M.E. esinden bosanmak istedi. Muharrem E. bu kez de kadinin çalistigi markete gelip rahatsizlik verdi. Bu nedenle M.E. isinden de oldu. Muharrem E. esini kendisinden bosanmak istedigi için darp edip kafasini da yere vurdu. Bu nedenle M.E. esinden sikayetçi oldu. Sikayet üzerine kocaya uzaklastirma verilirken, daha sonra serbest kaldi. Koca bu kez de esinin evine silahla ates edip onu ölümle tehdit etti. M.E. esini 3 kez sikayet etti ancak uzaklastirma karari verildi.

Uzaklastirma karari da onu durduramayinca kadin bu kez de Türkiye’de sürekli adres degistirerek kaçmaya basladi.

Buna ragmen zanli, kadini bulup ölümle tehdit etmeye devam etti. Kadinin bu nedenle psikolojisi bozulunca 3 kez intihar girisiminde bulundu. Son olarak M.E. Türkiye’de bir hastaneye yatirilarak psikolojik tedavi görmeye basladi.

M.E. yattigi hastaneden çaresizlik içinde seslenerek sunlari söyledi:

“Ben esimle 8 aydir evliyim. Markette çalisiyordum sürekli benim parami yiyordu. Para vermedigim zaman çok sinirli oluyordu. Uyusturucu kullaniyordu. Ben otomobil almistim. Sürekli otomobil ile geziyordu. Ben çalisiyordum o geziyordu. Beni darp ediyordu, kafami yere vurdu. Boynumdan tutup ‘sen ölmezsen ben öldürecegim seni’ dedi.

Benim isten çikmama neden oldu. Çok kötü hakaretler etti. Sikayet ettim. Uzaklastirma aldi. Evimi kursunladi. Onun yüzünden 3 kez intihar girisiminde bulundu. Karakola gittim sikayet ettim olmadi. Savciliga gittim sikayet ettim olmadi. Su anda onun yüzünden psikolojik tedavi görüyorum hastanede yatiyorum. Tutuklanmasini istiyorum, yardim istiyorum. Hala sosyal medya üzerinden beni ölümle tehdit edip hakaret ediyor. Açik açik ‘ben seni öldürecegim sen kendini öldür’ diyor. Artik kaldiramiyorum. Onun hakaretleri yüzünden yasamak istemiyorum lütfen bana yardim edin. Ne olursunuz yardimci olun.”
Kaynak: İHA