Gürsulular Dogayi Koruyarak Kültür Sanatla Bulusuyor

Gürsu’da kültür sanati sosyal sorumlulukla taçlandiran Gürsu Belediyesi, Gürsulular’i tiyatroyla bulusturmayi sürdürüyor.

Gürsulular Dogayi Koruyarak Kültür Sanatla Bulusuyor
Gürsu Belediyesi’ne dönüstürülebilir atik getirerek bilet kazanan Gürsulular, her hafta tiyatro ve sinemayla bulusturuluyor. Gürsu Belediyesi’nin ulasim olanagi da sundugu etkinlik kapsaminda, Gürsulular bu hafta da, William Shakespeare tarafindan yazilan ve tüccar Antonio’nun hikayesinin anlatildigi, Bursa Büyüksehir Sehir Tiyatrosu’nca sahnelenen trajikomik tiyatro oyunu “Venedik Taciri” ni izleme olanagi buldu.

“Geri dönüstürülebilir atiklari belediyemize getirmelerini saglayarak çevreyi koruma duyarliliklarini taze tuttugumuz hemsehrilerimizin sosyal sorumluluk bilincini kültür sanatla harmanliyoruz” diyen Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “Çevreyi ve dogayi korumaya, geri dönüsümle dogal kaynaklarda tasarruf yapmaya, böylece, hepimizin gelecekte dogal kaynaklari korunmus, temiz bir dünyada yasamasina katki saglamis oluyoruz” dedi.

Gürsu Belediyesi’nin “Sahne Hazir, Peki Sen’’ sloganiyla gerçeklestirdigi etkinlik kapsaminda kültür sanat etkinlikleriyle bulusan Gürsulular, doganin korunmasina duyarlilik kazanarak sifir atik projesine de destek olmus oluyor.
Kaynak: İHA