ETO Heyetinden Eskisehir OSB'ye Ziyaret

Eskisehir Ticaret Odasi (ETO) Baskani Metin Güler, Meclis Baskani Halil Ibrahim Ara ve beraberindeki heyetle ile birlikte Eskisehir OSB’yi ziyaret etti. Güler, yeniden baskanliga seçilen Baskan Nadir Küpeli ve ekibini tebrik ederek, yeni dönemde basarilar diledi. Ziyarette is birligi halinde yapilacak çalismalarla ilgili fikir alisverisinde bulunuldu.

ETO Heyetinden Eskisehir OSB'ye Ziyaret
Ziyarette, Baskani Nadir Küpeli’nin yani sira OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Riza Zeydan, Yavuz Ayva, Hikmet Çetin, Samet Özkaya, Denetim Kurulu Üyeleri Erol Öz ve Hasan Hakan Bayar bulundu. Baskan Güler, Baskan Nadir Küpeli ve ekibini tebrik ederek, yeni dönemde basarilar diledi ve olarak ortak akilla çalisarak, kurumlar arasi iliskileri güçlendirerek, birlikte sehrin gelisimine katki saglamak istediklerini ifade etti.

Eskisehir OSB’nin sehrin ekonomisine ciddi katkilar sundugunu aktaran Güler, EOSB yönetimi ile devam eden is birliklerinin bu dönem de artarak devam edecegini iletti.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Eskisehir OSB Baskani Nadir Küpeli’de 4 yillik görev süreci boyunca Eskisehir’de kamu kurum ve kuruluslariyla her zaman uyum içerisinde çalistiklarini aktardi. Eskisehir Ticaret Odasi ile de sehrin ekonomisine katki sunmak, sanayinin daha da gelismesi adina önemli is birlikleri yaptiklarini ileten Baskan Küpeli, yeni dönemde de uyum içerisinde çalisacaklarini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA