AYM'li Gençler Ve Aileleri Için Kayak Festivali Düzenlendi

BELPA Buz Pateni’ni yeniden Baskentlilerin hizmetine açarak kayak sporu ile bulusturan Ankara Büyüksehir Belediyesi, bir yandan da gençleri kentteki turizm merkezlerine götürerek tanitmayi amaçliyor.

AYM'li Gençler Ve Aileleri Için Kayak Festivali Düzenlendi
Ankara Büyüksehir Belediyesi, Baskentlileri kis sporlari ile bulusturmaya devam ediyor. Sporu tesvik eden projelere imza atan Büyüksehir Belediyesi, özellikle gençlerin kis sporlariyla tanismasi ve sevmesi amaciyla çesitli etkinliklere ev sahipligi yapiyor. Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi da bu kapsamda Elmadag Kayak Merkezi’ne gezi düzenleyerek, Aile Yasam Merkezi (AYM) üyesi gençleri ve ailelerini bir araya getirdi. Ankara’nin kayak merkezi Elmadag Kayak Merkezi’nde düzenlenen kayak festivalinde kayak sporundan frizbiye, at binmeden kar topu oynamaya kadar birçok aktiviteye katilan gençler ve aileleri mangal keyfi ile eglenceli bir gün geçirdi.

‘‘Gençlerimizi mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor’’

Baskentlileri kültürel ve doga etkinliklerle bulusturmaya devam edeceklerini belirten Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi Proje Koordinatörü Cahide Özden, “Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi olarak hem çalisma arkadaslarimiza hem de ögrencilerimize kayak festivali yapmayi düsünüyorduk. Elmadag Kayak Merkezi’ne gelen gençlerimizin mutlu oldugunu görmek bizleri daha da mutlu ediyor. Baskentli ögrencilere böyle bir imkani sagladigi için Ankara Büyüksehir Belediyesi’ne ve Baskanimiz Mansur Yavas’a çok tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA