Türkücü Fatih Bulut Kozan'a Hayran Kaldi

Tarih ve doga turizmine kapi aralayan Adana’nin Kozan ilçesi sanatçilarin gözdesi oldu. Açik hava film platosu olan sokaklarinda dizi oyuncularina ev sahipligi yapan tarihi ilçede türkücü Fatih Bulut sevenleri ile bir araya gelerek konser verdi.

Türkücü Fatih Bulut Kozan'a Hayran Kaldi


Kozan’a konser için gelen “Çok sevdim yalan oldu” sarkisi ile hayranlarinin gönlünü kazanan türkücü Fatih Bulut ilçede sevenleri ile bir araya geldi. Konser veren Bulut, Kozan’a hayran kaldigini ifade ederek “Kozan’in cigeri meshur dediler, tarihi ve dogasina hayran kaldim. Adana’ya çok kez geldim ama Kozan’a ilk kez geliyorum. Çok begendim. Kozan halkinin ilgisi sevgisi çok güzel tesekkür ederim” dedi.

Ilçede sanatçiyi agirlayan Veysel Sakir, Kozan’in kapilarini tarih ve turizm ile misafirlere araladigini belirterek “Bu tarihi ve doga harikasi ilçemizde bu yil sanatçilarin ilgisi yogun. Sanatçi Hüseyin Kagit, dizi oyuncalarinin ardindan, Fatih Bulut bugün ilçemizde konser verecek. Önümüzdeki haftalarda Hirai Zerdus gelecek. Kültürel ve sosyal alanda gelisen ilçemizde güzel etkinlikler” diye konustu.

Kaynak: İHA