Çocuk Meclisi'nde Demokrasi Söleni

Bursa Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nde seçim heyecani yasandi. 3 adayin yaristigi baskanlik seçimini Begüm Üner kazandi.

Çocuk Meclisi'nde Demokrasi Söleni
Bursa Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Çocuk Meclisi, yeni dönem baskanlik seçimi için sandik basina gitti. Bursa Kent Konseyi Çinar Camli Salonu’nda gerçeklesen genel kurul toplantisi, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Toplantinin açilisinda konusan Bursa Kent Konseyi Baskani Sevket Orhan, “Çocuklarimizin gönüllü çalismalara katildigini görünce, mutlu oluyor ve gururlaniyorum. Çocuklarimiz büyüdükçe Bursa Kent Konseyi’nin diger kisimlarinda görev almaya devam edecekler. Hem bir seyler ögrenecek hem gelisimlerine katki saglayacak hem de yasadiklari kent için güzel islere imza atacaklar. Bugüne kadar basarili islere imza atan ve baskanlik bayragini devredecek olan Yusuf Enes kardesime tesekkür ediyorum” dedi.

Açilis konusmalarinin ardindan divan baskanligini Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Baslar’in, divan üyeliklerini Yusuf Enes Güçlü ve Ercan Karagöz’ün yürüttügü seçime geçildi. 3 adayin dostane bir sekilde yaristigi baskanlik seçimin kazanini Begüm Üner oldu.

Çocuk Meclisi Baskani Begüm Üner, kendisini destekleyen herkese tesekkür etti ve çocuklar için faydali çalismalar yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Begüm Üner baskanligindaki yeni yönetimde; Zeliha Sirtbas, Betül Erdogdu, Aykut Meseli, Elif Ablay, Zeynep Turgut, Ömer Arda Harman, Alara Nur Harman, Hasan Asaf Çelik, Dilara Deniz, Azra Deniz ve Elif Reyhan Sat yer aldi.
Kaynak: İHA