Kizilay'dan Özel Ögrencilere Jest

Türk Kizilay Dernegi Silopi Subesi ve Köy Okullari Destek Ekibi (KODE), Silopi Özel Egitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek özel ögrencileri eglendirdi.

Kizilay'dan Özel Ögrencilere Jest
Silopi Özel Egitim Uygulama Okulunu ziyaret eden Kizilay ve KODE ekipleri özel egitimli çocuklar ile okul bahçesinde oyun oynadi. Palyaço kiligina girerek özel ögrencilerle bir süre çesitli etkinlikler yapan ekipler daha sonra ögrencilere atki, bere ve çesitli oyuncaklar hediye etti. Türk Kizilay Dernegi Silopi Subesi Baskani Murat Tatar, amaçlarinin o çocuklarin yüregine dokunmak oldugunu belirtti.

Baskan Tatar; "Farkindalik yapmak adina bu etkinligi düzenledik. Çok güzel bir etkinlik oldu. KODE gönüllülerine de tesekkürlerimi sunuyorum. Beraber çok güzel vakit geçirdik" dedi.

Kaynak: İHA