EMITT Fuari'nda Mersin Rüzgari Esti

İçel Büyüksehir Belediyesi, bu yil kapilarini 25. kez açan Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari’nda (EMITT) İçel rüzgari estirdi. Büyüksehir Belediyesinin standi 4 gün boyunca yerli ve yabanci binlerce katilimcinin ilgi ve merakla ziyaret ettigi stant oldu.

EMITT Fuari'nda Mersin Rüzgari Esti
Pandemi nedeniyle 2 yil ara verilen ve bu yil 9 Subat’ta kapilarini aralayan fuarin açilisina İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer de katildi.

Baskan Seçer, fuari gezerken birçok katilimciyi ve belediye baskanini da İçel standinda agirladi. İçel standini birçok büyüksehir belediye baskani, ilçe belediye baskanlari, siyasi parti temsilcileri, gezgin ve televizyon programi sunuculari, ünlü sef ve asçilar, gastronomi ve turizm sektörünün önemli isimleri ve turizm meraklilari ziyaret etti. Ziyaretçiler, VR İçel deneyimi ile tanisirken, İçel’e ait lezzetleri de tatti. Teknolojik ve yenilikçi bir yapida hazirlanan İçel Büyüksehir Belediyesi standi, birçok ziyaretçinin ilgisini çekti. Standi ziyaret eden bazi katilimcilar, VR İçel platformunda sanal gerçeklik gözlügü ile İçel’in tarihi mekânlari basta olmak üzere birçok noktayi gördü.

“Standimizin büyüleyici etkisi bütün katilimcilar tarafindan fark edildi”

Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi Koordinatörü Bengi Ispir Özdülger, dolu dolu bir fuar geçirdiklerini ifade etti.

İçel standinin yogun ilgi gördügünü vurgulayan Özdülger, “Standimizin büyüleyici etkisi bütün fuar katilimcilari tarafindan fark edildi ve kulaktan kulaga yayilarak herkesin ilgi odagi oldu. Deneyim alanlarindan çok etkilendiler. Ayni zamanda tabi İçel Büyüksehir Belediyesi olarak buradaki sunumumuz, durusumuz, tüm çalisma arkadaslarimizla birlikte İçelimizin bu kalitesini, vizyonunu, güler yüzünü, yaklasimini da en iyi sekilde ifade ettigimiz için herkes tarafindan fark edildik. Bu bizim için büyük bir gurur kaynagi” dedi.

Özdülger, katilimcilarin yorumlarinin ve dönüslerinin çok olumlu oldugunu da ifade etti.

Bu durumun İçel’in taninirligini artirma konusunda önemli olduguna vurgu yapan Özdülger, “Çok yogun bir katilim oldu. Çok olumlu dönüsler aldik, sevgiyle, merakla gelmek istediklerini ifade ettiler. Bu da bizim için kiymetli çünkü basta temel amacimiz İçel’i ulusal ve uluslararasi düzeyde daha da bilinir kilmak. Buradan da yineliyoruz, İçel’e gelsinler, bizlerin güler yüzünü bu güzel sehrimizde deneyimlesinler. Biz İçel Büyüksehir Belediyesi olarak bu çatinin altinda bulunmaktan, vizyonumuzu herkese göstermekten büyük gurur duyuyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA