Sirnak'ta Jandarmadan Egitime Destek

Sirnak’in Uludere ilçe jandarma ekipleri, Hilal-Seyhan ilkokulunda açilan kütüphaneye 1500 adet kitap desteginde bulundu.

Sirnak'ta Jandarmadan Egitime Destek
Jandarma personeli, Uludere ilçesine bagli Hilal Beldesinde Hilal-Seyhan ilkokulunda açilan kütüphaneye 1500 adet ilkokul seviyesinde kitap ve oyun hediye etti. Kütüphane açilisina Hilal Belediye Baskani Cafer Benek, Uludere Ilçe Milli Egitim Müdürü Mikail Demirtas, Jandarma merkez komutani Binbasi Alper yilmaz ve ögrenciler katildi.

Milli egitim Müdürü Mikail Demirtas, 2021 yilinda Milli Egitim Bakanliginin baslattigi kütüphanesiz okul kalmayacak projesi kapsaminda ilçede 27 tane kütüphane kurduklarini söyledi.

Kütüphanelerde kitap konusunda bazi eksikliklerin oldugunu belirten Demirtas, “Hilal Beldesi Hilal ilkokulunda Ilçe jandarma komutanligimiz, Ilçe jandarma trafik tim komutanligimizin birlikte çalismasi sonucunda bu gün açilisini yaptigimiz kütüphanemize 1500 adet kitap bagislayarak kitap konusunda kütüphanemizi zenginlestirdik. Kendilerine tesekkür ediyoruz’’ dedi.

Üçüncü sinif ögrencisi Nehir Babat, kütüphanelerini açtiklari için çok mutlu oldugunu, çok güzel bir kütüphane açtiklarini kaydetti.

Babat, en güzel günlerine jandarma ekiplerinin kendilerine destek oldugu için tesekkür ettigini ifade etti.

Kaynak: İHA