Tarsus Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri 10 Gündür Dag Köylerinde

Tarsus Belediyesi, dag köylerinde etkisini devam ettiren kar yagisinin vatandaslari ve araç trafigini olumsuz etkilememesi için karla mücadele çalismalarini 10 gündür araliksiz sürdürüyor.

Tarsus Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri 10 Gündür Dag Köylerinde
Tarsus Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, karla mücadele ekipleri, araçlarin ve vatandaslarin yogun kar yagisindan etkilenmemesi için 10 gündür araliksiz olarak karli bölgelere aninda müdahale gerçeklestiriyor. Hazirda bekleyen belediye ekipleri, mahallelerde yerinde incelemeler yaparak, vatandaslardan gelen ihbarlari da degerlendirerek kar küreme ve yol açma çalismalarina devam ediyor.

Kar yagisinin baslamasi ile kapanan yollari açmak için teyakkuza geçen ekipler, yüksek kesimlerde bulunan mahallerde vatandaslarin olumsuz kosullardan etkilenmemesi ve kar yagisinin ulasimda aksakliklara yol açmamasi için bütün ekipmanlariyla gece gündüz mesai gerçeklestiriyor.

“Hemsehrilerimiz için gece gündüz görevimizin basindayiz”

Mahalle sakinlerinin güven içinde ulasim olanaklarindan faydalanabilmeleri için 24 saat hazir beklediklerinizi ifade eden Tarsus Belediyesi karla mücadele ekipleri, “Tarsus Belediye Baskanimiz Haluk Bozdogan’in talimatlari dogrultusunda dag köylerinde, kentin dört bir tarafinda hemsehrilerimizin magdur olmamasi ve yollarin açilmasi için gece gündüz çalisiyoruz. Belediyemizin kar yagisina yönelik aldigi tüm tedbirleri ve uygulamalari kar yagisinin baslamasiyla birlikte sahaya yansitiyoruz. Kar yagisi sonrasi yollarda olusabilecek buzlanma nedeniyle gece saatlerinden itibaren basta ana arterler olmak üzere mahallelerimizde kar temizligi çalismalarina araliksiz devam ediyoruz” ifadelerini kullandilar.
Kaynak: İHA