Kres Ve Anaokulu Müdürlügü Personeline Yangin Egitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kres ve Anaokulu Müdürlügü personeline Sivil Savunma Uzmani Hanife Eyyüp tarafindan yangin egitimi verilerek, yangin tatbikati çalismasi yapildi.

Kres Ve Anaokulu Müdürlügü Personeline Yangin Egitimi
Sivil Savunma Uzmani Hanife Eyyüp, yangin egitiminin kamu kurumlarinda birlikte çalisma, koordinasyon içinde hareket etme kabiliyetini kazanmak ve gelistirmek, afetlere karsi hazir olma, farkindalik kazandirma ve yanginlara karsi dogru hareket tarzini GAÜN Kres ve Anaokulu Müdürlügü personeline kazandirmak amaciyla düzenlendigini belirtti.

Egitimin kres ögretmenleri ve diger görevli personelin katilimiyla gerçeklestigini ifade eden GAÜN Kres ve Anaokulu Müdürü Güler Boran ise sunlari söyledi:

“Egitimde yangin siniflari, yangina karsi alinacak önlemler, yangin söndürme sistemleri, yangin öncesi-sirasi-sonrasi yapilmasi gerekenler ve etkin söndürme teknikleri gibi konularda bilgi verildi.

Teorik egitim sonrasi yangin tatbikatina geçilerek; alanda ates yakildi ve bir yangina karsi yangin söndürme cihazinin nasil kullanilacagi, etkin ve dogru müdahale ile bir yanginin nasil kontrol altina alinacagi gibi konular uygulamali olarak anlatildi.”
Kaynak: İHA