Kötekli Gençlik Merkezi (MEGEM) Faaliyete Basladi

Mentese Belediyesi Kötekli Gençlik Merkezi (MEGEM) faaliyete baslarken, merkez bünyesinde spor, dans ve aktivite salonu, tiyatro prova odasi, bilgisayarli çalisma odasi, kütüphane, elele butik magazasi, çamasirhane odasi, misafir ve konaklama odalari ve ögrenci bilgilendirme ofisleri bulunuyor.

Kötekli Gençlik Merkezi (MEGEM) Faaliyete Basladi
Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs, özellikle üniversite ögrencilerine yönelik faaliyetine baslayan Mentese Belediyesi Kötekli Gençlik Merkezi’ni meclis üyeleri, Kötekli Mahalle Muhtari ve birim müdürleri ile birlikte ziyaret ederek, yapilan çalismalari yerinde inceledi.

Baskan Gümüs ziyarette MEGEM’i yeni egitim - ögretim yilina yetistirdiklerini belirterek, sunlari söyledi: “Kötekli Mahallemizde faaliyete giren Gençlik Merkezi (MEGEM), 2022 - 2023 egitim ögretim yilinda Mugla Sitki Koçman Üniversitesi’nde egitim gören binlerce ögrenci kardesimize hizmet vermeye basladi.

Seçim vaatlerimizde de yer alan Gençlik Merkezimizi faaliyete geçirdigimiz için mutluyuz. MEGEM’in içerisinde ögrencilerin ve kursiyerlerimizin dans, spor ve çesitli aktiviteleri yapabilecegi büyük bir salonumuz var. Tiyatro kurslarimiz için prova odalarimiz, bilgisayarli ücretsiz internet erisimi olan çalisma odalarimiz, kütüphanemiz, ögrenciler için geçici konaklama ve misafir odalarimiz çamasirhanemiz, elele butik magazamiz ve ögrenci kardeslerimizi bilgilendirme ofislerimiz bulunuyor. Tamamen belediyemizin öz kaynaklari ile gerekli bakim ve onarimlari yapilan MEGEM’de bir muhtarlik ofisimiz ile ögrenci kardeslerimizin ikametgâhlarini Mentese’ye almalari için baslattigimiz uygulama ofisimiz de var. MEGEM’in giris katinda hem ögrenci kardeslerimize hem de Kötekli Mahallesi sakinlerine yönelik kafemiz de mevcut. Kisacasi MEGEM ögrenci kardeslerimizin birçok ihtiyacini karsilayacak sekilde tasarlanan bir merkez olarak hizmet vermeye basladi” dedi.

Kaynak: İHA