Kusadasi'ndaki Suç Örgütü Operasyonunda 2 Tutuklama Daha

Aydin’in Kusadasi ilçesinde organize suç örgütüne yönelik yapilan operasyonda gözaltina alinan 2 kisinin daha tutuklanmasinin ardindan tutuklu sayisi 8’e yükseldi.

Kusadasi'ndaki Suç Örgütü Operasyonunda 2 Tutuklama Daha
Aydin Il Emniyet Müdürlügü, KOM Sube Müdürlügü ekipleri ve Kusadasi Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan yürütülen sorusturma çerçevesinde, örgüt faaliyetleri çerçevesinde birden fazla kisiyle silahli yagma, 6136 SKM, is yeri kursunlama ve tehdit olaylarina karistiklari tespit edilen süphelilerin yakalanmalarina yönelik çalisma baslatilmisti. Geçtigimiz günlerde suç örgütüne yönelik farkli adreslere düzenlenen operasyonlarda A.E., H.E., O.E., O.E., C.B., S.S., A.E. ve A.S. isimli sahislar yakalanarak gözaltina alinirken, yapilan aramalarda 2 adet tabanca, 110 adet mermi ve suçtan elde edildigi degerlendirilen 4 bin 960 Euro ele geçirilmisti.

Gözaltina alinan süpheliler islemleri tamamlandiktan sonra adli makamlarca 6 kisi tutuklanarak cezaevine gönderilmis 2 kisi adli kontrol sartiyla serbest birakilmisti. Bugün farkli adreslere operasyon düzenleyen Aydin Il Emniyet Müdürlügü, KOM Sube Müdürlügü ekipleri konu ile ilgili V.E. ve S.E.’yi gözaltina aldi. Kusadasi Adliyesi’ne sevk edilen 2 süpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA