Bursa'da Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü

Bursa’da meydana gelen trafik kazasinda, bir kamyon önünde dönüs yapan otomobile çarpti. Savrulan otomobil ise yol kenarindaki bir is makinesinin yaninda duran kepçe operatörüne çarpti. Agir yaralanan kepçe operatörü Ahmet Çelik, kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Bursa'da Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü
Feci kaza saat 09.00 siralarinda Orhangazi-Iznik karayolu üzerinde Yeniköy yolu ayriminda meydana geldi. Alinan bilgilere göre, Hakki Taban (50) idaresindeki 45 AFM 670 plakali dinamit yüklü bir kamyon Orhangazi’den Iznik istikametine dogru seyir halindeyken, önünde Yeniköy kavsaginda dönüs yapmak isteyen Nuri Demir (48) idaresindeki 16 VZ 833 plakali otomobile çarpti.

Savrulan otomobil kepçe operatörüne çarpti

Kamyonun çarpmasi ile savrulan otomobil bu esnada yol kenarinda park halinde olan bir kepçenin yaninda duran kepçe operatörü Ahmet Çelik’e (53) çarpti. Çarpmanin siddeti ile kepçe operatörü Çelik agir yaralandi. Kaza nedeniyle olay yerine ambulans sevk edildi. Agir yarali Ahmet Çelik, kaldirildigi Orhangazi Devlet Hastanesinde doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadi.

Yeni emekli olmus

Ahmet Çelik’in daha önce Orhangazi Belediyesi’nde kepçe operatörü olarak çalistigi ve bir süre önce emekli oldugu belirlendi. Otomobil sürücüsü Nuri Demir ve yaninda bulunan Sevdiye Demir (33) ise kazayi hafif siyriklarla atlatti. Jandarma ve savcilik kaza ile ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA