Kemer, 2023 Yilindaki Fuarlara Hazirlaniyor
Turizm toplantisinda konusan Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, Kemer’in ulusal ve uluslararasi platformlarda en iyi sekilde tanitilmasi için gereken her seyi yapacaklarini söyledi.

Yurt içi ve yurt disinda Kemer’i hak ettigi yerlere tasimak için özverili bir çalisma baslattiklarina deginen Belediye Baskani Topaloglu, “Türkiye’nin en önemli turizm potansiyelleri arasina yer alan Kemer’imizi yurt içi ve yurt disinda tanitmak için çalismalarimiza basladik. Kaymakamimiz Hüseyin Çam baskanliginda çok verimli bir toplanti yaptik. Kemer olarak katilacagimiz fuarlar hakkinda fikir alisverisinde bulunduk. Yapilacak olan çalismalar hakkinda yol haritasi belirledik. Özellikle Ingiltere pazarini çok önemsiyoruz. Son olarak katildigimiz Londra fuarinda Ingilizlerin Kemer standina ilgisi çok büyüktü. Kemer’e gelen Ingiliz misafir sayisini artirmayi hedefliyoruz. Kemer’in ulusal ve uluslararasi platformlarda en iyi sekilde tanitilmasi için gereken her seyi yapacagiz” diye konustu.
Kemer Kaymakamliginda yapilan toplantiya; Kemer Jandarma Komutani Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Sahil Güvenlik Komutani Ulvi Gören, Kemer Yöresi Tanitim Vakfi (KETAV) Baskani Volkan Yorulmaz, Kemer Turistik Otelciler ve Isletmeciler Birligi (KETOB) Baskan Yardimcisi Sinasi Gürocak, Kemer Turizmci ve Is Adamlari Dernegi (KEMIAD) Baskani Riza Sönmez ile turizme hizmet eden kurum baskanlari katildi.
