Yilin Son Gününde Alanya'da Sahillerinde Yogunluk

Antalya’da yilin son günesli gününü firsat bilen vatandaslar Alanya sahillerinde denizin ve günesin tadini çikardi. Kimi vatandaslar denize girerken, kimi ise kumsallarda günesin tadini ailesiyle ve arkadaslariyla çikartti.

Yilin Son Gününde Alanya'da Sahillerinde Yogunluk
Antalya’nin Alanya ilçesinde günesli havayi firsat bilen yerli ve yabanci onlarca insan dünyaca ünlü Kleopatra Plaji’na adeta akin etti. Meteoroloji Genel Müdürlügü verilerine göre kentte hava ve deniz suyu sicakligi 19 derece olarak ölçüldü. Sahile gelen vatandaslar yilin son günesli havasinin tadini doyasiya çikartti. Kimi vatandaslarin Aralik ayi sonunda denize girmesi ise dikkatlerden kaçmadi. Sahile gelen vatandaslarin bir kismi ise kumsallarda güneslenirken, bir kismi ise ailesi ve ya arkadaslariyla sohbet ederek vakit geçirdigi görüldü.

2022 yilinin son gününde günesli bir havanin oldugunu ifade eden isletmeci Özkan Simsek, "Yabanci misafirlerimiz denizin tadini çikartiyor. Günesli havanin tadini en iyi yabanci misafirlerimiz çikartiyor. Yilin son günündeki yogunluk muhtesem. Yillardir isletmeciyim daha önce aralik ayinda ilk kez hava bu kadar sicak oluyor. Ilk kez bu kadar insanin denize girdigini görüyorum. Daha önce böyle bir sey ile karsilasmadim. Hava günes açar açmaz yabanci misafirlerimiz denize girerek günesli havanin tadini çikartiyor" dedi.

Kaynak: İHA