Meksika'da Tanker Ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpisti Açiklamasi 5 Ölü

Meksika’da bir tanker ile otomobilin kafa kafaya çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 5 kisinin yanarak hayatini kaybettigi, 1’i çocuk 3 kisinin ise yaralandigi bildirildi.

Meksika’nin Sinaloa eyaletinin Culiacan sehri yakinlarindaki bir karayolunda meydana gelen kazada bir otomobil ile su yüklü tanker kamyonu kafa kafaya çarpisti. Olay sonucu her iki araç da alev alirken, tankerin soförü ile otomobildeki 4 kisi yanarak öldü. Olayda ayrica tankerde bulunan 1’i çocuk toplam 3 kisi ise agir yaralandi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yanan araçlari söndürmesinin ardindan, saglik ekipleri tankerde bulunan yarali 3 kisiyi araçtan çikararak hastaneye kaldirdi. Yaralilarin vücutlarinda ikinci ve üçüncü derece yaniklar ile çok sayida kirik tespit edildigi ve durumlarinin ciddi oldugu belirtildi. Kazada yanarak hayatini kaybedenlerin cesetleri kimlik tespiti yapilmak üzere adli tip kurumuna gönderildi.

Kazanin nedeni ile ilgili yetkililerden herhangi bir açiklama yapilmazken, olayin görgü taniklari spor otomobil sürücüsünün asiri hizla gittigini söyledi.

Kaynak: İHA