Fatih'te 14 Yasindaki Kizi Taciz Eden Kirtasiyeci Serbest Birakildi

Fatih’te 14 yasindaki kiz ögrenci, kirtasiye çalisani tarafindan tacize ugradi. Sikayet üzerine gözaltina alinan sahis, çikarildigi mahkemede adli kontrol sartiyla serbest birakilirken taciz anlari ise güvenlik kameralarina yansidi.

Fatih'te 14 Yasindaki Kizi Taciz Eden Kirtasiyeci Serbest Birakildi
Olay, 28 Aralik günü Fatih Seyyid Ömer Mahallesi’nde bulunan bir kirtasiyede meydana geldi. Iddiaya göre, 14 yasindaki kiz ögrenci, okul çikisinda cadde üzerinde bulunan bir kirtasiyeye girdi. Içeri girdikten bir süre sonra kirtasiye çalisani yanina yaklasti. Kimsenin içeride olmadigi sirada kiz ögrenciye sarilmak ve kiz ögrenciyi öpmek suretiyle taciz etmeye basladi.

Yaklasik 45 dakika süren tacizin ardindan bir müsteri içeri girdi. Müsteriyi gören süpheli, hiçbir sey olmamis gibi davranmaya devam etti.

Genç kiz durumu ailesine anlatti

Kirtasiyeden çikan genç kiz, evine giderek durumu ailesine anlatti. Genç kizin ailesi durumu polis ekiplerine bildirdi. Taciz süphelisi A.S., polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Emniyetteki islemleri tamamlanan süpheli, adliyeye sevk edildi.

Itiraf etti, serbest kaldi

Süpheli A.S., ifadesinde kirtasiyeye giren genç kizi tanimadigini ve ismini bilmedigini söyledi.

Ilk önce genç kizin kendisine sarildigini iddia eden süpheli, daha sonra öptügünü itiraf etti. Taciz süphelisi A.S., adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Taciz ani kamerada

Yasanan olay kirtasiyede bulunan güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, kiz ögrenciye sarilan kirtasiye çalisaninin tacizde bulundugu görülüyor.
Kaynak: İHA