Yenicep Kasko Ile Tam Koruma

Helmet Brokerlik is birligiyle ortaya çikan Yenicep kasko, cep telefonunun herhangi bir sebeple arizalanmasi, kirilmasi ve ekran, batarya, tus, hoparlör veya kameralarinin zarara ugramasi gibi risklere karsi tam koruma sagliyor.

Yenicep Kasko Ile Tam Koruma
Uzman kadrosu ile kesintisiz hizmet veren Helmet Brokerlik’in is birligi ile ortaya çikan Yenicep Kasko ürünü sifir ve ikinci el cep telefonu sahiplerine yepyeni bir sigortacilik deneyimi sunuyor. Yenicep Kasko ürünü ile poliçe süresi boyunca toplamda 550 dolarlik teminat çerçevesinde cihazin herhangi bir sebeple arizalanmasi, kirilmasi ve ekran, batarya, tus, hoparlör veya kameralarinin zarara ugramasi gibi risklere karsi tam koruma sagliyor. Akilli teknolojileri baz alan ürün ile kullanicilar, cep telefonlarina yüklenen uygulama ve yazilim sayesinde cep telefonlarinin güncel durumunu test edebiliyor. Kisisel verilerin çalinma ve kaybolma risklerine karsi koruyabiliyor ve yine uygulama üzerinden gerektigi durumlarda hasar dosyasi açarak dosyalarin yönetim ve takibini saglayarak da yenilikçi bir kasko deneyimi yasama firsati buluyor.

Helmet Broker Genel Müdürü Galip Gökakin, “Güncel gelismeleri yakinen takip ederek sektörümüze uyarlamak ve müsterilerimize sunmak hedefiyle büyük bir özveri ile çalisiyoruz. Bugün burada tanitimini gerçeklestirdigimiz kullanici dostu ürünümüzün de ilgi göreceginden eminiz. Çok kiymetli taraflar ile özverili bir çalismanin sonucunda hazirlamis oldugumuz ürümüzde emegi geçen herkese tesekkürlerimi sunuyorum" dedi.

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancioglu ise, "Sigortalilarimiz için degerli olan tüm varliklari korumak, yenilikçi modeller ile kisisellestirilmis bir deneyim sunmak her daim önceligimiz. Bu çerçevede özellikle son dönemki maliyet artislari göz önünde bulunduruldugunda korumanin belki de daha da önem kazandigi akilli telefonlarimiza yönelik bütçe dostu yeni ürünümüzü müsterilerimiz ile bulusturuyoruz. Yenicep Kasko projesinde yol arkadaslarimiz olan, Garantili Teknoloji, Virtual i Technologies ve Helmet Brokerlik’in uzman ekipleri ile is birligi yapmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA