Basaksehirli Ögrencilerden Baskan Kartoglu'na Anlamli Hediye

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, Haci Söhret Demiröz Fen Lisesi ögrencileriyle bulustu. Basaksehir’in ilk fen lisesinin ögrencileri, Baskan Kartoglu adina memleketi Malatya’da 10 fidan bagisi yapti. Kartoglu, anlamli hediye için ögrencilere tesekkür etti.

Basaksehirli Ögrencilerden Baskan Kartoglu'na Anlamli Hediye


“Gençlerle Birlikte Daha Güçlü” söylesileri ile her hafta okullara konuk olan Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, ilçenin ilk fen lisesi Haci Söhret Demiröz Fen Lisesi’nde ögrencilerle bir araya geldi. Hem sorulari yanitlayan hem de hayat tavsiyelerinde bulunan Baskan Kartoglu, Basaksehir’de devam eden projeleri ve gelecek hedeflerini ögrencilerle paylasti. Haci Söhret Demiröz Fen Lisesi ögrencileri, çevre ve yesil alan yatirimlariyla Basaksehir’i Istanbul’un en yesil ilçelerinden biri haline getiren Baskan Kartoglu’na anlamli bir sürpriz yapti. Ögrenciler, Baskan Kartoglu adina Malatya’da dikilmek üzere 10 fidan bagisi yapti. Kartoglu, anlamli hediye için ögrencilere tesekkür etti.

“Sanal laboratuvara ögrencileri bekliyoruz”

Basaksehir Living Lab’de ögrenciler için özel olarak olusturulan sanal laboratuvardan bahseden Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, “Bizim, Basaksehir Living Lab’de bir egitim projemiz var. Metaverse artik hayatimizin bir gerçegi. Living Lab’de VR gözlüklerle bir laboratuvar sistemi gelistirildi. Hiçbir materyal almadan, hiçbir alet kullanmadan laboratuvarda yapilabilecek her seyi VR gözlüklerle yapabiliyorsunuz. Özellikle bu konuda merakli arkadaslari Living Lab’e bekliyoruz.” diye konustu.



“Türkiye’nin ilk NFT sergi salonu Basaksehir’de”

Türkiye’nin ilk NFT sergi salonunun Basaksehir’de oldugunu ve mutlaka görülmesi gerektigini belirten Baskan Kartoglu, “Basaksehir Belediyesi, sadece belediye hizmeti vermiyor. Belediye binasinin alt katinda kültür sanat merkezi var. Hatta Türkiye’nin ilk NFT galerisi orada. Ayni zamanda yaninda da sergi salonu var. Mutlaka gelip, görmelisiniz. Bunun haricinde Basaksehir Belediyesi olarak bizim birçok imkânimiz var. Özellikle Basaksehirli uygulamasiyla beraber diger firsatlardan da haberdar olabilirsiniz.” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA