Online Satis Platformu 'E38' 200 Ülkeye Hizmet Verecek

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin 150. Yilda 150 Projesi çerçevesinde hizmet veren online satis platformu ’e38’, yenilenen ara yüzü ve 2 farkli yabanci dil seçenegi ile dünyaya açildi. E-ihracat basligi altinda hayata geçirilen e-ticaret sitesi e38 yeni yerli ve milli yazilim ile yaklasik 200 ülkeye hizmet verecek.

Online Satis Platformu 'E38' 200 Ülkeye Hizmet Verecek
Yerel yönetim hizmetleri alaninda degisen ve gelisen dünyaya uyum saglamaya yönelik adimlarla yatirim ve projelerini hayata geçiren Dr. Memduh Büyükkiliç önderligindeki Kayseri Büyüksehir Belediyesi, ‘150. Yilda 150 Proje’ çerçevesinde hizmete aldigi e38 online satis sitesini de yerli ve milli yazilim ile yeni yüzüyle uluslararasi alana tasidi. Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK) kursiyerlerinin egitim ve kurslarda ürettikleri el emegi göz nuru ürünlerin online ortamda satisa sunuldugu 2019 yilinda hizmet vermeye baslayan www.e38.com.tr internet sitesi herhangi bir kar amaci gütmeden kursiyerlere destek oldugu ve kente ait yöresel ürünlerin de tüm dünyaya tanitiminin yapilacagi yeni yüzü ile hizmet vermeye devam edecek. Online satis platformu e-38’in yenilenen ara yüzü ve 2 farkli yabanci dil seçenegi ile kursiyerler tarafindan üretilen geleneksel el sanatlari ürünlerini tüm dünyaya sunarak Kayseri’nin tanitimina da önemli bir katki saglamasi amaçlaniyor. Büyüksehir’in, KAYMEK kursiyerlerine aile bütçesine katki saglama noktasinda önemli bir imkan sagladigi online satis sitesi e-38 yaklasik yerli ve milli yazilim programi ile kursiyerlerin yaklasik 200 ülkeye ürün satisi yapabilmesinin de önünü açarak geleneksel el sanatlari ürünlerinin ihracini saglayacak. Büyüksehir Belediyesi KAYMEK’in birimlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdüren e38 e-ticaret platformunda ev tekstili, dekorasyon, hediyelik esya, giyim ve taki kategorilerinde binlerce ürünü (eseri) alicisiyla bulusturuyor. Platformda KAYMEK egitmenleri ve kursiyerlerin eserlerinin yani sira dileyen vatandaslarda ürünlerinin de satisini yapabiliyor.

Diger sanal pazar yerlerinde de es zamanli olarak yerini alan E38’de 7 ana kategoride, 32 alt kategoride KAYMEK tarafindan üretilen bin 650 adet ürün satisa sunuluyor. 140 el sanati üreticisi de 860 adet ürünü e38’e güvenle teslim ediyor. Alicilarin gözdesi olan el emegi göz nuru ürünler üretim kalitesiyle, gönderim öncesi paketlemesiyle, aliciya ulasim hiziyla büyük begeni kazanarak olumlu yorumlar alirken magaza puanlariyla daha görünür hâle geliyor. ‘Bir Alisveristen Daha Fazlasi...’ sloganiyla faaliyetlerine devam eden www.e38.com.tr e-ticaret platformu, degisen ve gelisen çaga uyum saglamak adina yeni yerli ve milli yazilim programina geçerek uluslararasi anlamda adini tüm dünyaya duyuracak.

Yaklasik 200 ülkeye, öncelikli olarak Ingilizce ve Arapça dil seçenekleriyle hizmet verecek olan e38, bu vesileyle de geleneksel el sanatlarini tüm dünyaya tanitmis olacak.
Kaynak: İHA