Yarali Köpege Temizlik Görevlisi Sahip Çikti

Hatay’in Kirikhan ilçesinde, silahla vurularak yaralanan sokak köpegine hastanede temizlik görevlisi olarak çalisan vatandas sahip çikti.

Yarali Köpege Temizlik Görevlisi Sahip Çikti
Alinan bilgiye göre, ilçeye bagli Kurtulus Mahallesi’nde bir köpegin sokak ortasinda kanlar içinde oldugunu gören Lacin Simsek, yardima gitti. Köpegin silahla vuruldugunu anlayan Simsek, onu alarak evine getirdi. Ilçe devlet hastanesinde temizlik görevlisi olarak çalisan Simsek, sokak köpegine ilk müdahaleyi kendi evinde yaparak köpegin yarali yerlerini gazli bezle temizledi, ardindan da veterinere haber verdi.

Lacin Simsek yaptigi açiklamada, “Sabah ise giderken yolun kenarinda bu köpegi aglayarak gördüm. Yanina yaklastim her tarafi kan içerisindeydi. Vicdanim el vermedi köpegi aldim ise gitmeden geri eve geldim. Eldiven giydim, sargi bezi aldim. Kan olan yerlerini temizledim. Baktim kalçasinin üstünden silah ile vurmuslar hayvan acisindan duramiyor. Veteriner arkadasi aradim onlar gelip alacaklar su an evde kendi imkanlarimla bakiyorum. Bu köpege bunu yapan insan olamaz” dedi.

Kaynak: İHA