Egitim Müstesari Nasibova Azeri Ögrencilerle Bir Araya Geldi

Azerbaycan Egitim Müstesari Doç. Dr. Necibe Nasibova, Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi’ni ziyaret ederek Azerbaycanli ögrenciler ile bir araya geldi.

Egitim Müstesari Nasibova Azeri Ögrencilerle Bir Araya Geldi
Bir dizi görüsmelerde bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Azerbaycan Egitim Müstesari Doç. Dr. Necibe Nasibova, Azeri ögrencilerin ögrenim gördügü Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi’ni ve Rektör Vekili Prof. Dr. Siddika Özkaldi Karakus ve Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Cenk Karakurt’u ziyaret etti.Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Rektör Vekili Prof. Dr. Siddika Özkaldi Karakus, Egitim Müstesari Doç. Dr. Necibe Nasibova’ya tesekkür ederek kendisine üniversite ve üniversitede ögrenim gören Azeri ögrenciler hakkinda bilgi verdi.

Azerbaycan Egitim Müstesari Nasibova, BSEÜ’de basta Azeri ögrenciler olmak üzere tüm ögrencilerin egitim ve ögretimlerinin yani sira sorunlarinin çözümlerinde göstermis olduklari ilgiden dolayi Rektör V. Karakus’a ve tüm çalisanlara tesekkür etti. Rektör V. Karakus’un günün anisina hediye takdimi ile devam eden ziyaret sonunda, Egitim Müstesari Nasibova, üniversitede ögrenimlerine devam eden Azeri ögrencilerle bir araya geldi.
Kaynak: İHA