Antalya'da Aranan 122 Sahistan 72'Si Tutuklandi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde, Emniyet tarafindan aranan sahislara yönelik son 1 ay içerisinde yapilan operasyonlarla yakalanan 122 süpheliden 72’si, sevk edildikleri mahkemece tutuklandi.

Antalya'da Aranan 122 Sahistan 72'Si Tutuklandi
Antalya Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde, Manavgat Ilçe Emniyet Müdürlügü görevlilerince aranan sahislara yönelik son 1 ayda operasyonlar gerçeklestirildi.

Operasyonlarda, farkli suçlardan arama kaydi bulunan ve aralarinda 14, 13, 8 ve 6 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan toplam 122 süpheli sahis yakalandi. Gözaltina alinan süphelilerden 72’si, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Manavgat S Tipi Cezaevine teslim edildi. Bölgede meydana gelen 41 hirsizlik olaylarina iliskin olarak da yakalanan 19 süpheli, sevk edildikleri mahkemece tutuklandi.

Operasyonlarda 10 tabanca ele geçirildi

Is yeri denetimlerinde ise kumar oynatildigi tespit edilen bir is yerinde oyun masasi üzerinde bulunan oyun pullari ve kagitlari ile 2 bin 50 TL paraya el konulup, 8 kisiye kumar oynamaktan 14 bin 552 TL para cezasi uygulandi. Is yeri sahibine de "kumar oynanmasi için yer ve imkan saglama" suçundan adli islem yapildi.

Operasyonlarda toplam 10 tabanca ele geçirilirken, tabanca sahibi sahislar hakkinda da adli islem baslatildi.
Kaynak: İHA