ADÜ'de 'Üniversiteler Arasi Voleybol Bölgesel Lig Müsabakalari' Açilis Töreni Gerçeklesti

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ev sahipliginde gerçeklesecek olan ’Türkiye Üniversiteler Arasi Voleybol Bölgesel Lig Müsabakalari’ açilis töreni Binali Yildirim Spor Salonu’nda gerçeklesti.

ADÜ'de 'Üniversiteler Arasi Voleybol Bölgesel Lig Müsabakalari' Açilis Töreni Gerçeklesti


Saygi durusu ve Istiklal Marsi ile baslayan müsabakalarin açilis törenine, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Gençlik ve Spor Il Müdürü Cenap Fillikçioglu, federasyon temsilcileri, ögretim üyeleri ve ögrenciler katildi.



Törenin açilis konusmasini yapan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ADÜ Binali Yildirim Spor Salonu ile Gençlik ve Spor Bakanligi Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçeklesecek olan müsabakalarda yarisacak tüm sporculara basarilar diledi. Son dönemde ülke olarak pek çok bransta tarihi basarilar elde ettigimize deginen Rektör Aldemir, “Sporcu egitim merkezleri, altyapida gerçeklesen önemli tesislesme çalismalari yetenek taramalari, milli sporcu burslari gibi çalismalar bu basarilarin kilometre taslaridir” dedi.



Program çikisi merkez yemekhane önünde Milli Degerler Toplulugu ögrencilerinin hazirlamis oldugu fotograf sergisini gezen Aldemir, sergiyi düzenleyen ögrencilerle sohbet etti.
Kaynak: İHA