Ordu'da 90 Yasindaki Baba Oglunu Ve Gelinini Vurdu Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Ordu’nun Ünye ilçesinde cinnet getiren 90 yasindaki baba oglunu ve gelinini tabancayla vurdu. Olayda oglu hayatini kaybetti, gelini agir yaralandi.

Ordu'da 90 Yasindaki Baba Oglunu Ve Gelinini Vurdu Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali
Olay, ilçeye bagli Kes Mahallesi Cimbirtli mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yasar Ocak (90) isimli yasli adam, oglu Kadir(60) ve gelini Emine Ocak (60) iler tartisti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine baba, oglu ve gelinine tabancayla ates açti. Oglu Kadir Ocak olay yerinde hayatini kaybederken, esi Emine Ocak ise agir yaralandi. Yarali kadin, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

“Gelini elinden kurtardim, vurduktan sonra odunla dövüyordu”

Olay sirasinda eve yogurt almaya giden kapi komsusu Esref Hizarbasi, yasadiklarini anlatti. Baba Yasar Ocak’in elinden gelinini kurtardigini belirten Komsu Hizarbasi, “Vefat eden Kadir, yogurt almam için sabah saatlerinde beni aradi. Yola çiktim ki bir gürültü ses duydum ve ‘eyvah’ dedim. Içeri girdigimde Kadir’in yerde yattigini gördüm. Gelinini de vurmus ve sonra odunla dövüyordu. Elinden aldim çektim kenara. Emine’yi kurtardim. Bir dakika huzur vermedi ki çocuklara. Çocuklarin ocagini söndürdü iste. Üzgünüz” dedi.

Öte yandan, hayatini kaybeden Kadir Ocak’in bir süredir yakin komsularina mezarliklardan bahsettigi, "Mezar alanlarinin düzenlenmesi için toplanalim" dedigi ve tek yerlerinin mezarlik oldugu gibi söylemlerde bulundugu ögrenildi.

Konuyla ilgili genis çapli inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA