Engelliler Günü'ne Özel Orhan Hakalmaz Konseri

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, 3 Aralik Dünya Engelliler Günü’ne özel ‘Orhan Hakalmaz Konseri’ düzenliyor. Engelli vatandaslar basta olmak üzere tüm Kayserilileri 3 Aralik Dünya Engelliler Günü’ne özel ‘Orhan Hakalmaz Konseri’ne davet eden Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, “Özel kardeslerimizin bu özel gününde onlarin yüzlerindeki tebessümde her birimizin payi olsun” dedi.

Engelliler Günü'ne Özel Orhan Hakalmaz Konseri
Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Büyüksehir Belediyesi tarafindan 3 Aralik Dünya Engelliler Günü’ne özel düzenlenecek ‘Orhan Hakalmaz Konseri’ne tüm Kayserilileri davet etti. Özel vatandaslarin bu anlamli günlerinde coskularina ortak olacaklarini belirten Baskan Büyükkiliç; “Büyüksehir Belediyesi olarak bir gün degil her gün özel kardeslerimizin yaninda yer aldigimizi gösteren güzel hizmetleri hayata geçirdik. Engelsiz Çocuk Evlerimiz ve Türkiye’nin en büyük engelsiz merkezi konumundaki Besime Özderici Engelsiz Yasam Merkezi’miz ile özel kardeslerimize kesintisiz hizmet veriyor, yüzlerindeki gülümseme oluyoruz. Yaklasan 3 Aralik Dünya Engelliler Günü’ndeki özel konserimizle de canimiz olan özel kardeslerimizin mutluluguna ortak olacagiz” diye konustu.

Büyükkiliç, özel vatandaslar basta olmak üzere tüm Kayserilileri 3 Aralik Dünya Engelliler Günü’ne özel ‘Orhan Hakalmaz Konseri’ne davet ederek, “Özel kardeslerimizin günü çok güzel bir konserle taçlandiracagiz. Türk Halk Müzigi Sanatçisi Orhan Hakalmaz özel kardeslerimiz için sahne alacak. Tüm hemsehrilerimizi bu güzel etkinlige davet ediyor, özel kardeslerimizin bu özel gününde onlarin yüzlerindeki tebessümde her birimizin payi olsun diyorum” seklinde konustu.

3 Aralik Cumartesi günü saat 19.00’da Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konserde sahne alacak Türk Halk Müzigi Sanatçisi Orhan Hakalmaz, sevilen parçalari, özel vatandaslar için seslendirecek.
Kaynak: İHA