Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil Göreve Basladi

Kütahya Orman Bölge Müdürlügü görevine, Mugla Orman Bölge Müdürlügünde Bölge Müdür Yardimcisi olarak vazife yapan Erdal Dingil atandi.

Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil Göreve Basladi
10 Subat 2020 yilindan beri sürdürdügü Mugla Orman Bölge Müdür Yardimciligi vazifesini yürütürken Kütahya Orman Bölge Müdürlügü görevine atanan Erdal Dingil, Bölge Müdür Yardimcilari Mustafa Arpaci ve Halil Karademir, Sube Müdürleri ve Isletme Müdürü tarafindan karsilandi ve Kütahya’daki görevine basladi.

Devir teslim sirasinda görevinden ayrilan Birol Dündar’a bugüne kadar yaptigi hizmetleri için tesekkür eden Bölge Müdürü Erdal Dingil, Kütahya’daki çalismalarin en iyi sekilde yürütülecegini belirterek, Dündar’a bugüne kadar olan emeklerinden dolayi tesekkür etti ve basarilar diledi.

Kütahya Orman Bölge Müdürlügü Toplanti Salonunda Bölge Müdür Yardimcilari, Sube Müdürleri ve Kütahya Isletme Müdürü ile bir araya gelen Bölge Müdürü Erdal Dingil, kisa bir tanisma toplantisi gerçeklestirdi. 11 Kasim Milli Agaçlandirma Günü hazirliklari ve bölgedeki ormancilik çalismalari hakkinda da bilgiler alan Bölge Müdürü Erdal Dingil, hizmetlerin kaldigi yerden devam ettirilecegini ve güzel islere imza atacaklarini dile getirdi.
Kaynak: İHA