Çat Yeniden MKYK Üyesi Seçildi

Yeniden Refah Partisinin büyük kongresinde Erzurum rüzgari esti.

Çat Yeniden MKYK Üyesi Seçildi
Genel Baskan Dr.Fatih Erbakan’in Yeniden Refah Partisi Genel Baskanligina bir kez daha seçildigi kongrede Erzurum’dan Il Sorumlusu Sadik Çat bir kez daha MKYK üyesi oldu.

Hafta sonu Baskent Ankara’da on binler Yeniden Defah Partisinin Büyük kongresinde bulustu. Türkiye’nin 81 Il’inden ve ilçelerinden teskiulat mensuplarinin akin ettigi Genel kurul Ankara Spor Salonu’nda yapildi. Adnan Bozan Baskanligindaki Erzurum teskilati da 10 otobüs ile Baskent’e çikarma yapti. Ilginin çok büyük oldugu Yeniden Refah Partisinin 2. Olagan Büyük Kongresi’nde Genel Baskan Dr. Fatih Erbakan, 1225 delegenin tamaminin oyunu alarak, yeniden genel baskanliga getirildi.

Genel Baskan Dr. Fatih Erbakan’in konusmasinin ardindan seçimler gerçeklestirilirken, Erzurum Il Baskani Adnan Bozan genel kurul’da Divan katip üyeliginde yer aldi. Partinin kurulusu olan 2018 yilindan beri Genel Merkez’de görev yapan MKYK üyesi ve Erzurum sorumlusu Sadik Çat ise yeniden Merkez Karar Yürükte Kurulu üyeligi görevine seçildi.

Genel Merkez’de yeniden görev yapacak olan Sadik Çat, "Tüm Türkiye gördü ki Milli görüs yeniden ve daha da güçlenerek geliyor. Genel baskanimiz ve teskilatlarimiz ile Refahli günlere adim adim ilerliyoruz. Binlerce insanin sevgi selini herkes gördü. Yeniden Refah Partisinin iktidari çok yakindir." dedi.

Kaynak: İHA