Agri'daki Otobüs Kazasinda Hayatini Kaybeden Gürbüz Ercis'te Topraga Verildi
Agri’nin Tutak ilçesinde yolcu otobüsünün tir ve yan yatan seker pancari yüklü kamyona çarptigi kazada yasamini yitiren 8 kisiden biri olan insaat isçisi Önder Gürbüz, memleketi Van’in Ercis ilçesinde topraga verildi.

Istanbul’a insaatta çalismaya giderken kazada hayatini kaybeden Önder Gürbüz’ün (27) cenazesi de ailesi tarafindan teslim alinarak Van’in Ercis ilçesine getirildi.
Ilçenin Kekiksirti Mahallesi’ne getirilen Gürbüz’ün cenazesi, gözyaslari arasinda topraga verildi.
Abdulhalik Gürbüz, amcasinin oglu olan Gürbüz’ün Ercis’ten Istanbul’a çalismak için giderken Tutak’taki kaza sonucu hayatini kaybettigini belirterek, “Geride gözü yasli bir es ve 4 çocuk birakti. Olay esnasinda basta Cumhurbaskanimiz olmak üzere Agri Valisi, Agri Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimligine ve tüm personeline çok çok tesekkür ederim. Özellikle Agri Valimiz bizimle çok ilgilendi, bizleri çok iyi agirladi. Önder kendi halinde bir insandi. Ekmeginin pesindeydi. Insaatta çalisarak hayatini idame ediyordu. 2 oglu ve 2 kizi vardi. Istanbul’dan gelmisti. Evinde dinlendikten sonra tekrar çalismaya giderken kaza sonucu hayatini kaybetti” dedi.
