Kuleli Sosyal Tesisi Yogun Ilgi Görüyor

Bahçelievler Belediyesi’nin geçtigimiz ay hizmete açtigi Kuleli Sosyal Tesisi vatandaslar tarafindan yogun ilgi görüyor. 300 kisilik kapasiteye sahip Kuleli Sosyal Tesisi’ne gelen vatandaslar fiyatlarin piyasaya göre uygun oldugunu ve kaliteli hizmet aldiklarini belirtiyor.

Kuleli Sosyal Tesisi Yogun Ilgi Görüyor
Bahçelievler Belediyesi tarafindan geçen ay hizmete açilan Kuleli Sosyal Tesisi’ne vatandaslar yogun ilgi gösteriyor. 300 kisilik kapasiteye sahip olan tesise keyifli vakit geçirmek için gelen vatandaslar, fiyatlarin uygun oldugunu belirtiyor. Kuleli Parki içerisinde yürüyüs yollari, her yas grubuna ayri çocuk oyun alanlari, yürüyüs yollari, kosu pisti, fitness alani, pati park yer aliyor.

“Burada çay 1 lira”

Kuleli Parki’ni ve Kuleli Sosyal Tesisi’ndeki çalismalari denetleyen Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir, “Yaklasik 1 ay önce Kuleli Parkimizi yenileyerek hizmete açtik. Komsularimiz için içine bir de Kuleli Sosyal Tesisi’ni açtik. Burada çay 1 lira. Hijyeni göz önünde bulundurarak komsularimiza kaliteli ve uygun hizmet sagliyoruz. Komsularimiz baska bir ilçeye gitmeye gerek duymaksizin burayi tercih ediyor. Oldukça ragbet görüyor. Bahçelievler’i yesille bulusturmaya devam ediyoruz. 13 bin metrekare alana sahip Kuleli Parki’miza 240 tane yeni agaç diktik. 10 bin 143 tane bodur çadir diktik. Parkimizi yenilerken bir tane bile agaç kesmedik. Buranin isiklandirmasina da çok önem verdik. Aksamleyin isil isil. Ayrica buraya güvelik görevlisi arkadaslarimizi da görevlendirdik. Her sey komsularimizin huzuru için” dedi.

Kaynak: İHA