Vali Sildak'tan Edremit'te Gece Denetimleri

Balikesir Valisi Hasan Sildak Edremit Ilçesinde gece denetimleri gerçeklestirdi

Vali Sildak'tan Edremit'te Gece Denetimleri
Vali Sildak, Edremit Kaymakami Ahmet Odabas’in da hazir bulundugu denetimler dahilinde Edremit Ilçe Emniyet Müdürlügü, Körfez Sehit Gökhan Kincak Polis Merkezi ve Ibrahimce Polis Noktasinda incelemelerde bulundu. Ilçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer‘den Müdürlügün çalismalari konusunda bilgi alan Vali Sildak, Haber Merkezindeki polis memurlarinin gözlem ve kanaatlerini dinledi.

Sokakta görevi basinda bulunan Yunus Ekipleri ile Çarsi ve Mahalle Bekçilerinin çalismalarini da yerinde gören Sildak, personelden uygulamalariyla ilgili bilgi aldi.

Sokaktaki huzur ve güven ortamini temin eden Emniyet personelinin çalismalarini, Edremit’teki asayis ve güvenlik durumunu çok yakindan takip ettigini ifade eden Vali Sildak, telsizle yaptigi anonsla bütün personele basarilar diledi, kararlilikla tüm suçlar ve suç unsurlariyla mücadele etmelerini istedi.

Vali Hasan Sildak yaptigi degerlendirmede, Edremit’in Ildeki en hareketli nüfus yapisina sahip olan, asayis ve huzuruna titizlikle egildikleri, olay sayilarini azaltmak için her tür önlemi aldiklari en hassas ilçe oldugunu belirtti.

Narkotik olaylar, silahla yaralama ve darp olaylari, hirsizlik basta olmak üzere toplumun huzurunu bozan, insanlarimiza zarar veren her girisim ve olayin önlenmesinin en temel hedefleri oldugunu söyleyen Sildak, “Kaymakamimiz, Emniyet Müdürümüz, Jandarma Komutanimiz ve huzuru saglamak için 24 saat fedakarca çalisan Emniyet ve Jandarma mensuplarimiza birinci talimatim, Edremit’in çok daha güvenli ve huzurlu hale getirilmesidir. Bunun için olay sayilarimizi azaltmak, vatandasimiza daha güvenli ortamlar saglamak zorundayiz. Bu bizim asli görevimizdir. Bu ilçede görev yapan her güvenlik personelimiz çok daha dikkatli ve gayretli çalisacaktir. Beklentimiz budur. Vatandaslarimizdan da suç olusturan her duruma karsi duyarli olmalarini, kolluk güçlerimize her zaman oldugu gibi destek vermeye devam etmelerini istirham ediyorum.” seklinde konustu.

Daha sonra Edremit Devlet Hastanesi Acil Servisinde denetimde bulunan Vali Sildak, görev yapan saglik personelinden çalismalarla ilgili bilgi aldi. Ziyaret esnasinda hastanede bulunan vatandaslara geçmis olsun dileklerini iletti.

Hasta ve hasta yakinlarinin yakinma ve isteklerini de dinleyen, Sildak acil servisin çok kisa bir süre içinde olusturulacak daha genis yeni bir alanda hizmet verecegini, yeni hastane yapimina iliskin hazirliklarin da son asamaya geldigini ifade etti.

Kaynak: İHA