Aksaray'daki Kaçak Yag Deposuna Jandarmadan Baskini
Aksaray’da derme çatma bir depoyu adeta kaçak akaryakit ve madeni yag üretim tesisine çeviren 3 sahis jandarmanin operasyonuyla yakalandi. Depo olarak kullanilan binada ve eklentilerinde 7 bin 500 litre kaçak yag ve 6 adet damitma makinesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Il Jandarma Komutanligi Istihbarat Subesi ve Eskil Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri, ilçede kaçak akaryakit ve madeni yag üretimi yapildigi bilgisine ulasti. Eskil Cumhuriyet Savciligi koordinesinde harekete geçen ekipler, belirtilen adresi takibe aldi. 1 hafta kadar teknik ve fiziksel olarak yapilan takipte yeterli delil ve bulgulara ulasan jandarma ekipleri, adrese operasyon düzenledi.
Operasyon çerçevesinde Sinan M. (48) Serdar Dogan M. (44) ve Muzaffer E. (33) isimli sahislar yakalanarak gözaltina alindi. Depo olarak kullanilan binada yapilan aramada ise 6 adet damitma makinesi ve variller içerisinde 7 bin 500 litre kaçak yag ele geçirildi.
Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
