Bursa'da Eglence Mekaninda Silahli Kavga Açiklamasi 2 Yarali

Bursa’da bir eglence mekaninda bir grup arkadas ile çalisanlar arasinda çikan silahli kavgada 1’i agir 2 kisi yaralandi.

Bursa'da Eglence Mekaninda Silahli Kavga Açiklamasi 2 Yarali
Olay, saat 02.00 siralarinda merkez Nilüfer ilçesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvari üzerinde bulunan bir eglence mekaninda yasandi. Iddiaya göre, Coskun T (28)., Süleyman K. (28) ve Erhan G. (30) eglenmek için gittikleri mekanda yan masada oturan kadina ikram göndermek istedi. Bu istegin üzerine sinirlenen çalisanlar, mekana gelen 3 arkadas ile tartismaya basladi.

Kisa sürede büyüyen tartismada kimligi henüz bilinmeyen süpheliler, Süleyman K.’yi sol kasigindan, Erhan G.’yi ise sag baldirindan tabancayla vurup darp ettiler. Iki arkadas kanlar içerisinde kalirken, çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine yakin olan gece bekçileri yaralilara ilk müdahaleyi yapti. Ambulansin gelmesiyle saglik ekiplerine teslim eden yaralilar Bursa Sehir Hastanesine kaldirildi.

Süpheli olaya karisan 2 süpheli polis ekiplerince gözaltina alinirken kullanilan tabanca ise eglence mekaninin yan bahçesinde bulundu. Öte yandan, hastaneye kaldirilan Süleyman K.’nin hayati tehlikesinin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA