Vali Mahmut Çuhadar'in Adiyaman'in Il Olusunun 68'Inci Yil Dönümü Mesaji

Adiyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Adiyaman’in il olusunun 68’inci yil dönümü nedeniyle mesaj yayimladi.

Vali Mahmut Çuhadar'in Adiyaman'in Il Olusunun 68'Inci Yil Dönümü Mesaji
Vali Mahmut Çuhadar mesajinda, “Sosyal barisi ile Türkiye’ye ve dünyaya model olan, 40 bin yillik geçmisinden günümüze tasidigi tarihi ve kültürel degerleri ile gelecege dogru yürüyen Güneydogu’nun incisi güzel sehrimiz Adiyaman’in 1 Aralik 1954 yilinda il olusunun 68. yilini idrak ediyoruz.

Bizler de ilimizin sahip oldugu tüm güzelliklerinin tanitimi, turizm potansiyelinin degerlendirilmesi, her alanda daha çok yatirim yapilan bir il olmasi, sosyal yapisinin güçlenmesi, egitimdeki basarinin yükseltilmesi, kisacasi her alanda daha üst seviyelere çikarilmasini saglamak amaciyla yogun gayret sarf ediyoruz.

Bu duygularla, Anadolu ve Mezopotamya kültürlerinin harman oldugu, sari ve mavinin bulustugu, essiz tarihi ve dogal güzelliklere sahip Adiyaman’imizin il olusunun 68. yildönümünü kutluyor, geçmisten gelen birikimi ile gelecege dogru yol alan, ilimize bugüne kadar hizmet eden, gönül veren ve bugünlere gelmesinde emegi geçen herkse tesekkür ediyor, hizmetinde bulunmaktan büyük bir onur duydugum Adiyamanli hemserilerime saygi ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA