Depremin Ilk Saatlerden Beri Sahadalar

Düzce’de meydana gelen 5,9 siddetindeki depremin ardindan yasam, normal akisina dönüyor. Düzce Belediyesi sorumluluk alaninda talebi olan her vatandasa dokunmaya devam ediyor.

Depremin Ilk Saatlerden Beri Sahadalar
Düzce’de deprem sonrasi hayat olagan akisina kaldigi yerden devam ediyor. Düzce Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü de tam kadro personeli ile deprem sonrasinda ilk andan itibaren saha çalismalarini sürdürüyor. Sehir genelinde küçük hasarli binalarda vatandasa yardim eden ekipler, hasar tespit çalismalari ve ardindan yikimlarin baslamasi ile moloz kaldirma islemini yürütüyor. Isleyiste, belediye eliyle ücret dahilinde yapilan moloz kaldirma isleminin deprem sonrasi süreçte tamamen ücretsiz yürütüldügünü anlatan ekipler, vatandasin memnuniyetini saglamak için araliksiz çalistiklarini belirtti.

Temizlik çalismalarinin da deprem aksamindan itibaren özellikle yasam alanlarinda yogunlastirilarak yürütüldügü belirtilirken Temizlik Isleri Müdürlügü’nden yapilan açiklamada; “Personelimiz ilk andan itibaren sokaga çikarak ihtiyaç olan noktalarda çalismaya baslamistir ve sonrasinda evlerine yikim karari verilenlere yardim için de çalismalarini sürdürmüstür. Yikimlar sonucu ortaya çikan molozlarin kaldirilmasi ücret karsiliginda yapilirken bu süreçte hiçbir vatandasimizdan talepte bulunmamaktayiz. Ayrica kentimizin belli noktalarinda olusturulan yasam alanlarinin gece - gündüz araliksiz sekilde temizligine devam ediyoruz. Bunlarin yani sira sehrimizde rutin temizlik islemlerini de aksatmadan sürdürüyoruz. Zor günleri hep birlikte asmak için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA