Ankara'da Bariyerlere Çarpan Moto Kurye Hayatini Kaybetti

Ankara’nin Sincan ilçesinde bir kamyonunun dorsesinden dökülen seker pancari küspesi nedeniyle motorunun hakimiyetini kaybeden moto kurye bariyerlere çarparak hayatini kaybetti.

Ankara'da Bariyerlere Çarpan Moto Kurye Hayatini Kaybetti
Kaza, aksam saatlerinde Ankara- Ayas yolunda meydana geldi. Iddialara göre, sürücüsünün henüz kimligi belirlenemeyen 06 AZ 5751 plakali kamyonun dorsesinden yola seker pancari küspesi döküldü. Yola dökülen küspeyi fark edemeyen moto kurye sürücüsü Hasan Önal (31) motorunun hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpti. Çarpma sonucunda Önal ve motor savruldu. Kazayi gören diger sürücüler saglik ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri Önal’in hayatini kaybettigini belirledi. Polis kazayla ilgili sorusturma baslatirken kamyon soförünün ise gözaltina alindigi ögrenildi.

Kaza sonrasi olay yerine gelen moto kurye Tolunay Akin, “Bugün burada bir arkadasimiz canini kaybetti. Yarin bizim basimiza, motor kullanan herkesin basina gelebilecek bir sey. Bu bariyerler yüzünden arkadasimiz canindan oldu. Kamyoncunun birisi seker pancari küspesini yola döktü. Arkadasimiz o küspeye takilip burada bariyerleri görüyorsunuz herkesin halkin bildigi tabirle katil bariyer, motorcu kaydigi zaman direkt bu bariyerlere giriyor. Burasi kapali olsa daha güzel, belki kolunu kiracak, bacagini kiracak ama ölmeyecek. Bu bugün bir arkadasimiz, yarin ben, yarin bir baskasi, hepimizin çolugu çocugu var, biz keyfimizden bu isi yapmiyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA