Izmir'de Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 4 Gözalti

Izmir’in Çigli ilçesinde, polis ekiplerinin düzenledigi uyusturucu operasyonunda 328 adet sentetik hap, 28 gram esrar ve 8 gram jamaika olarak tabir edilen uyusturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 4 süpheli gözaltina alindi.

Çigli Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri, uyusturucu kullanimi ve satisinin önüne geçebilmek amaciyla çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Ekipler tarafindan yapilan çalismalar sirasinda Çigli ilçesinde bulunan bir ikamette uyusturucu madde satisi yapildigi tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Adreste yapilan aramalarda, 328 adet sentetik hap, 8 gram jamaika olarak tabir edilen uyusturucu madde ve 28 gram esrar ele geçirildi.

Öte yandan, polis ekipleri tarafindan yapilan operasyonda 4 süpheli B.D., I.O., S.Ö. ve E.K., kiskivrak yakalanarak gözaltina alindi. Gözaltina alinan süphelilerin kasten yaralama ve hirsizlik gibi suçlardan çok sayida kaydinin oldugu tespit edildi.

Süphelilerin emniyetteki islemleri devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA