Salihli'de Kadina Yönelik Siddete Karsi Farkindalik Etkinligi

Manisa’nin Salihli ilçesinde, "Kadina Yönelik Siddete Karsi Uluslararasi Mücadele Günü" dolayisiyla Ilçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlügü tarafindan farkindalik etkinligi düzenlendi.

Salihli'de Kadina Yönelik Siddete Karsi Farkindalik Etkinligi
Salihli’de, 25 Kasim Kadina Yönelik Siddete Karsi Uluslararasi Mücadele Günü dolayisiyla Hamidiye Camii önünde Salihli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlügü, Salihli Jandarma Komutanligi ve Salihli Emniyet Müdürlügü isbirligiyle açilan stant da brosür dagitilarak vatandaslar bilgilendirildi. Programda, kadinlara KADES uygulamasi hakkinda bilgiler verilirken ayrica brosürler dagitildi.

Salihli Kaymakami Mehmet Kamil Saglam, kadina yönelik siddet olaylarinin önlenmesi için topyekûn mücadelenin sart oldugunu söyledi.

Saglam “Özellikle devletimizin kadina yönelik siddete karsi yürüttügü mücadele, bu konudaki farkindaligi bizim güç birligi yapmamiz için ortak bir zemin olusturuyor. Kadina karsi siddetin ortadan kalktigi bir dünyada yasamak için sizlerle beraber el birligiyle bu mücadeleyi devam ettirecegiz. Beraber olma ve güç birligi yapma zeminini olusturmak için gece gündüz demeden çalisan mesai arkadaslarima tesekkür ediyorum” diye konustu.

Düzenlenen programa Salihli Kaymakami Mehmet Kamil Saglam, Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Balik, Ilçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkiran, Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Sercan Karaçali, Ilçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Alim Yavuz, Ilçe Müftü Vekili Yasar Güç, Manavlar ve Pazarcilar Esnaf Odasi Baskani Idris Özer ile jandarma, emniyet ve Sosyal Hizmet Merkezi müdürlügü personeli katildi.

Kaynak: İHA