Istanbul'da 140 Ögretmen, Usta Isimlerle Birlikte Konser Verdi

Milli Egitim Bakanligi tarafindan 140 ögretmenden olusan ‘Ögretmenler Korosu’, Maslak TIM’de konser gerçeklestirdi. Konserde birbirinden güzel sarkilar seslendiren ögretmenler, seyircilere unutulmaz bir gece yasatti.

Istanbul'da 140 Ögretmen, Usta Isimlerle Birlikte Konser Verdi
Milli Egitim Bakanliginca ’Ögretmenler Günü’ dolayisiyla 140 ögretmen Maslak TIM’de Türk Müzigi ziyafeti verdi. Aylin Sengün Tasçi, Eda Karaytug, Bekir Ünlüataer, Umut Akyürek ve Melihat Gülses’in de sahne aldigi konserde ögretmenlerle birbirinden keyifli sarkilar söylendi. Seyirciler unutulmaz bir gece yasadi.

Konseri daha önce Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in begenilerine sunduklarini belirten Aylin Sengün Tasçi, "Çok ciddi bir çalismanin ardindan Maslak TIM’de her seyin ortaya çikacagi dakikalardayiz, çok heyecanliyiz. Bu konserimizi Sayin Cumhurbaskanimiza da sunma imkanimiz oldu. Dolayisiyla ögretmenlerimiz bu atmosferi daha önce yasamanin mutlulugu içerisindeydiler. Eserlerimiz hazir, heyecanimizi izleyicilerle paylasmak için son anlarimizi yasiyoruz. Herhangi bir müzik egitimi almamis 140 ögretmen, sadece 2 ay içerisinde birbirinden güzel eserleri seslendirmeyi basardilar. Müzigin insanlari birbirine bagladigini görmüs olmanin mutlulugu içerisindeyim. Nice konserlere" dedi.

Konserde ögretmenlere eslik eden isimlerden olan Eda Karaytug, "Ben, ekip arkadaslarim ve ögretmenlerimiz için heyecanli bir gün. Basta basögretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm ögretmenlerimizin gününü kutluyorum. Onlar bizim için çok degerliler. Ögretmenlerimiz, gelecegimiz insasini olusturan insanlar. Çok sahane bir gece olacagina inaniyorum. Üzerimizde onun heyecani var. Koromuz 140 ögretmenden olusuyor. Böyle anlamli bir günde yer almaktan çok mutluyum. Milli Egitim Bakanligimiz olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA