Bakan Soylu'nun Yönettigi Operasyonun Görüntüleri Ortaya Çikti

Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun Osmaniye’de bizzat yönettigi ‘Kökünü Kurutma Operasyonu’nun görüntüleri ortaya çikti. Operasyonda 1 kilo 203 gram esrar, 1 kilo 400 gram sentetik kannabionid ile çok sayida silah ele geçirildi.

Bakan Soylu'nun Yönettigi Operasyonun Görüntüleri Ortaya Çikti
Osmaniye’de torbaci diye tabir edilen uyusturucu saticilarina yönelik yapilan ve Içisleri Bakani Soylu tarafinda bizzat yönetilen operasyona 430 polis, 470 ekip, 1 helikopter, 7 hassas burunlu narkotik köpegi katildi.

Bakan Soylu, operasyon öncesi safak vakti polislere seslenerek, “Burada sizlerle beraber olmak bizim için bir onur meselesidir. Dualarimizin sizinledir. Insallah bu zehir saticilarini adaletin kollarina teslim edecegiz. Milletimizin ve gençlerimizin gelecegimizin kurtulmasina vesile olacaksiniz” dedi.

Bakan Soylu’nun konusmasinin ardindan operasyonda görev alan ekipler adreslere tek tek girerek torbacilara baskin yapti. Operasyona dair tüm anlar saniye saniye görüntülendi. Operasyonda 1 kilo 203 gram esrar, 1 kilo 400 gram sentetik kannabionid, 140 gram metamfetamin, 190 gram eroin, 60 adet sentetik ecza, 3 adet ruhsatsiz tabanca, 5 adet tüfek ile 5 adet çalinti motosiklet ele geçirildi.

Gözaltina alinan 130 süpheli sahsin emniyetteki sorgulari devam ederken, 8 kisiyi de arama çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA