Metin Sentürk, Üniversite Ögrencilerini Hem Eglendirdi Hem De Hayat Tecrübesini Paylasti

Ünlü sanatçi Metin Sentürk, Mus’ta KYK yurtlarinda kalan üniversite ögrencilerini hem eglendirdi hem de hayat tecrübesini paylasti. Sentürk, konser verdikten sonra ögrencileri sahneye çagirarak siirler okutup sarkilar söyletti.

Metin Sentürk, Üniversite Ögrencilerini Hem Eglendirdi Hem De Hayat Tecrübesini Paylasti


Ünlü sanatçi Metin Sentürk, Gençlik ve Spor Bakanligi Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlügünün “Genç Bakis Açisi Programi” çerçevesinde Mus’taki KYK yurtlarinda barinan üniversite ögrencileriyle bir araya geldi. Mus Alparslan Üniversitesi 1071 Malazgirt Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda ögrencilere söylesi ve konser düzenleyen Metin Sentürk, gençleri hem eglendirdi hem de hayat tecrübesini paylasti. Gençlerin kendisi hakkinda merak ettigi sorulari yanitlayan Sentürk, onlari sahneye çagirarak siirler okutup sarkilar söyletti.

Egitici ve eglendirici yönleriyle salondakilerin keyifli vakit geçirmeleri saglanan programa Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu da telefon baglantisi ile katildi.

Burada gençlere seslenen Bakan Kasapoglu, “Genç arkadaslarimi Istanbul’daki Yurt Koordinasyon Merkezimizden gönülden selamliyorum. Metin Bey sag olsun il il dolasiyor, yurtlarda gençlerimizle bulusuyor. Biliyorum ki gençlerimizde konserden, bu bulusmadan gayet memnun. Sevgili gençler: Yeter ki siz mutlu olun, memnun olun, biz sizler için tüm gücümüzle çalismaya devam edecegiz. Gönül bagimizi, iletisimimizi, irtibatimizi güçlendirmeye devam edecegiz. O yüzden telefonla da olsa bu heyecana, bu mutlu ana ben de istirak etmek istedim. Mutlulugunuz daim olsun. Hepinize basarilar diliyorum” dedi.



Gençlik ve Spor Il Müdürü Mehmet Arif Tasdemir ise gazetecilere yaptigi açiklamada Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne bagli birimlerde, KYK Yurtlarinda, Gençlik Merkezlerinde ve spor salonlarindaki gençlere birçok etkinlik yaptiklarini söyledi.

Bugün de Metin Sentürk’ü gençlerle bulusturduklarini kaydeden Tasdemir, “Gençlik ve Spor Bakanimiz Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu beyefendinin destekleriyle, tesvikleriyle bizler bu programlari gerçeklestiriyoruz. Amacimiz gençlerin egitimine, kisisel gelisimlerine, ahlaki degerlerine katkida bulunmaktir. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri artirmayi hedefliyoruz. Gençlerin her alanda yanindayiz. Bu etkinliklerimizi artirmaya devam edecegiz” diye konustu.

Programa, üniversite akademik ve idari personelleri, ögrenciler, aileler ve davetliler katildi.

Kaynak: İHA