Kagit Gibi Ezilen Tirda Sikisan Sürücüyü Kurtarmak Için Seferber Oldular
TEM Otoyolu Kocaeli geçisinde tankere arkadan çarpan gofret yüklü tir, kagit gibi ezildi. Içinde sikisan sürücü yaklasik 1 saatlik çalismayla itfaiye ekipleri tarafindan kurtarilirken yol uzun bir süre trafige kapandi.

Yol, yaklasik 1 saat trafige kapandi
Öte yandan, kurtarma islemi boyunca TEM Otoyolu’nun Ankara istikameti yaklasik 1 saat trafige kapandi. Sürücü kurtarildiktan sonra ise yola dökülen mazotlarin temizlenmesi, düsen parçalarin ve kazali araçlarin saglikli sekilde kaldirilmasi için trafik tek seritten verildi.
Kazadan dolayi TEM Otoyolu’nda uzun kuyruklar meydana geldi. Uzun süredir trafikte beklediklerini söyleyen Ismet Altun, “Burada bir kaza oldu. Tir, tankere arkadan çarpmis. Cenabi Allah sürücüyü kurtardi. 1 saat sürdü, 1 saattir trafikteyiz” dedi.
Kazayla ilgili inceleme baslatildi.