DTB Ve DTO Yönetimi, Yeni Projeler Için TOBB Baskani Hisarciklioglu Ile Bir Araya Geldi
DENIZLI – Denizli Ticaret Borsasi (DTB) ve Denizli Ticaret Odasi (DTO) meclis ve yönetim kurulu üyelerinden olusan heyet, Denizli’de yeni dönemde hayata geçirmeyi planladiklari projelerle ilgili olarak TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu ile görüs alisverisinde bulundu.

Denizli Ticaret Borsasi (DTB) Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Tefenlili, Denizli Ticaret Odasi (DTO) Yönetim Kurulu Baskani Ugur Erdogan, DTB Meclis Baskani Ibrahim Yayan, DTO Meclis Baskani Salih Sarikaya’nin baskanlik ettigi Denizli heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani M. Rifat Hisarciklioglu ile bir araya geldi. Toplantida Baskan Tefenlili ve Baskan Erdogan, TOBB Baskani Hisarciklioglu’na devam eden ve yapilacak projeler hakkinda bilgilendirmelerde bulundu.
“TOBB Baskanimizdan üyelerimiz için ne istesek hep olumlu sonuç aldik”
Ziyaret sonrasi açiklamalarda bulunan Denizli Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Tefenlili; “Seçim süreci bitti. Bundan sonra bize çalismak düsüyor.Sektörümüze ve üyelerimize hizmet etmek düsüyor. Allah ömür verirse 4 yil daha Denizli’mize bu hizmeti vermeye gayret edecegiz. Ticaret Borsasi olarak, Ticaret Odasi ile birlikte TOBB Baskanimizi ziyaret ettik. Çok da güzel oldu. Baskanimizdan biz ne istesek, ne zaman arasak üyelerimiz adina hep olumlu sonuç aldik. Onun için çok tesekkür ederiz. Biz memnunuz. Insallah beraber çalismaya devam ederiz. Insallah Genel Kurul’da Baskanimizi yeniden Baskan olarak görmek istiyoruz. Baskanimiza destek veriyoruz. Destekçisiyiz. Insallah tekrar seçilir ve bu hizmetlere devam eder” ifadelerini kullandi.
“Yogun bir katilimla geldik”
Denizli Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ugur Erdogan ise ziyaret sonrasi yaptigi açiklamada su görüslere yer verdi:
“Biz dügün havasinda bir seçim gerçeklestirdik. Çalisanin kosturanin mücadele edenin sehirler yaninda olur. Buradan tüm esnafimiza, ticaret erbabimiza, sanayicimize ve ihracatçimiza tesekkürlerimi sunuyorum. TOBB Baskanimiza özellikle yogun bir katilimla geldik. Özellikle pandemi döneminde bizim sahadan kendilerine aktarmis oldugumuz, sektörlerden gelen 169 tane konuyu bizzat kendisine ilettik. O da bizzat takip etti. Ilgili Bakanlara iletti. Cumhurbaskanimiza konulari tasidi. Hizli bir sekilde sonuç aldik. Ihracatimizi, istihdamimizi, üretimimizi artirarak devam ettirdik. Burada da TOBB önderliginde, Cumhurbaskanimizin onayi ve takdiri ile Bakanlarimizin da emegiyle hizli sonuçlar elde ettik. Rifat Baskanimiza buradan cani gönülden tesekkür ediyorum”
