Ayagi Kirilan Kedi Acil Servisin Yolunu Tuttu
Bitlis’in Tatvan ilçesinde ayagi kirildigi için sekerek hastanenin acil servisine gelen kediye saglik çalisanlari tarafindan gerekli müdahale yapildi.

Saglik çalisanlari tarafindan “Davso” isminin verildigi sevimli kedi, saglik çalisanlarinin gösterdigi merhamet ile ara sira acil servisine gelerek tedavisine devam ediyor.
“Çalisirken içeri bir kedinin girdigini gördüm ve seke seke yürüyordu”
Ayagi kirilan kediyi tedavi ettiklerini dile getiren Hemsire Abuzer Özdemir; “5 yildir Bitlis Tatvan Devlet Hastanesinde hemsire olarak çalisiyorum. Çalisirken içeri bir kedinin girdigini gördüm ve seke seke yürüyordu. Muayene etmek için elime aldigimda ayaginin kirik oldugunu fark ettim ve ayagini atele (organlari hareketsiz tutmak için kullanilan tibbi ürün) aldim. Kediyi bir müddet gözetim altinda tuttum. Daha sonra kedi rahatladi ve adeta yolu biliyor gibi yine geldigi yerden tekrar disari çikip gitti” dedi.
“Kedi yanimizda sicak bir yuva gördü”
Kediyi çok sevdiklerini söyleyen Özdemir, “Bizim bir kedimiz vardi ve çok severdik. O ölünce onun ismini bu kediye biraktik. Kedinin burada tedavisi yapildigi için yanimizda sicak bir yuva gördü. Ara ara yanimiza gelmeye basladi ve biz de kedi rahat etsin diye bu yaptigimiz ateliyi gevsetip tekrar tekrar bacagi atele aliyoruz” dedi.
