Jandarmadan Yasadisi Kenevir Ekimine Operasyon

Antalya’da uyusturucu tacirlerine göz açtirmayan Jandarma ekipleri, yasadisi kenevir ekimi istihbarati alinmasi üzerine gerçeklestirdikleri operasyon sonucunda hintkeneviri ve kurutulmus skunk maddesi ele geçirdi.

Jandarmadan Yasadisi Kenevir Ekimine Operasyon
Antalya Valiligi Il Jandarma Komutanligi, uyusturucu madde imal ve ticaretine yönelik basarili çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor. Kemer Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri tarafindan uyusturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapilan çalismalar çerçevesinde Tekirova mahallesi/Çeltikyeri bölgesinde ikamet eden süpheli S.C. isimli sahsin yasadisi hintkeneviri ekimi yaptigi bilgisinin alinmasi üzerine operasyon için harekete geçti.

Süpheli sahsin evinde ve aracinda jandarma ekiplerince yapilan arama sonucunda; 7 kök hintkeneviri, 350 gram kurutulmus hintkeneviri, 2 gram hintkeneviri tohumu, 80 gram kurutulmus skunk, 4 adet içime hazir sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili süpheli S.C. gözaltina alinirken yapilan açiklamanin sonunda Antalya Valiligi Il Jandarma Komutanliginca uyusturucuyla mücadeleye azim ve kararlilik ile devam edilecegi vurgulandi.
Kaynak: İHA