Otomobil Ile Motosiklet Çarpisti Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali

Manisa’nin Kula ilçesinde iki caddenin kesistigi noktada otomobil ile motosikletin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 1’i agir 2 kisi yaralandi.

Otomobil Ile Motosiklet Çarpisti Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali


Kaza, saat 19.45 siralarinda 4 Eylül Mahallesi Dr. Nafiz Körez Caddesi ile 239 sokagin kesistigi noktada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Dr. Nafiz Körez Caddesi’nde seyir halinde olan Mustafa Morgül idaresindeki 64 ABR 457 plakali otomobil ile 239 sokakta seyir halindeyken Dr. Nafiz Körez Caddesi’ne çikmak isteyen Muhammet Morgül (15) idaresindeki 45 RA 7095 plakali motosiklet çarpisti. Çarpismanin siddetiyle motosiklet sürücüsü Muhammet Morgül (15) motosiklet üzerinden savrulup bir ikametin kösesine çarparak agir yaralanirken, motosiklette yolcu olarak bulunan kuzeni Musa Morgül (14) ise hafif sekilde yaralandi. Kazayi görenlerin ihbari üzerine olay yerinde ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Ilk müdahaleleri olay yerinde yapilan yaralilar ambulanslarla Kula Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Yaralilardan Muhammet Morgül’ün hayati tehlike kaydiyla Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edildigi ögrenilirken, diger yarali Musa Morgül’ün ise saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Kazaya karisan her iki taraf da akraba çikti

Öte yandan kazaya karisan motosikletteki gençler ile otomobil sürücüsünün akraba oldugu ögrenildi. Ilçeye bagli Gölbasi Mahallesi’nde ikamet eden taraflardan motosiklet sürücüsü Muhammet ile motosiklette yolcu olarak bulunan Musa’nin amca çocuklari, otomobil sürücüsü Mustafa Morgül’ün ise akraba oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA