Ankara'da Öfkeli Koca Dehseti Açiklamasi Kayinpederini Ve Kayinbiraderlerini Silahla Yaraladi

Ankara’nin Etimesgut ilçesinde karisiyla aralarinda problem olan koca, bir araya geldigi kayinpederi ve iki kayinbiraderini silahla yaraladi.

Olay, aksam saatlerinde Etimesgut Ahi Mesut Mahallesi Kelebek Su Parki yakinlarinda meydana geldi. Alinan bilgiye göre, karisiyla aralarinda problem olan Alper Ö. esiyle aralarindaki sorunu konusmak kayinpederi Ibrahim K, kayinbiraderleri Mustafa K. ve Isa K. ile Kelebek Su Parki yakinlarinda bir araya geldi. Konusma esnasinda tartismanin çikmasi üzerine Alper Ö, yaninda getirdigi silahiyla kayinpederine ve kayinbiraderlerine ates etti. Kayinpederi Ibrahim K, kayinbiraderleri Mustafa K. ve Isa K. yaralandi.

Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan yaralilar Etimesgut Devlet Hastanesi’ne katildi.

Yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi. Etimesgut Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Arastirma ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri, Alper Ö’yü gözaltina aldi.
Kaynak: İHA