Samsun TSO'da Baskanlar Mazbatalarini Aldi

Samsun Ticaret ve Sanayi Odasi’nda (TSO) 8 Kasim’da gerçeklestirilen seçimlerde kullanilan oylarin tümünü alarak dördüncü kez yönetim kurulu baskani seçilen Salih Zeki Murzioglu ile ikinci kez meclis baskani olan Haluk Akyüz, mazbatalarini Samsun Adalet Komisyonu Baskani Nahit Köseoglu’nun elinden aldi.

Samsun TSO'da Baskanlar Mazbatalarini Aldi
8 Kasim’da yapilan seçimlerde toplam 95 meclis üyesinin kullandigi oylarin tamamini alarak güven tazeleyen Samsun TSO Yönetim Kurulu Baskani Salih Zeki Murzioglu ve Meclis Baskani Haluk Akyüz, törenle mazbatalarini aldi. Murzioglu ve Akyüz’e mazbatalarini ayni zamanda Canik Ilçe Seçim Kurulu Baskanligi’ni da yürüten Samsun Adalet Komisyonu Baskani Nahit Köseoglu verdi.

Köseoglu basari diledi

Seçimlerin Samsun’a ve Samsun is dünyasina hayirli ve ugurlu olmasini dileyen Samsun TSO Yönetim Kurulu Baskani Salih Zeki Murzioglu, “Seçim sürecini odamizin kimligine, tarihine yakisir bir hassasiyet içinde yürüttük. Seçim sürecimiz sizlerin de katkilariyla basarili bir sekilde yönetilmistir. Seçimlerimizin saglikli bir sekilde tamamlanmasindan dolayi emegi geçen Canik Ilçe Seçim Kurulu Baskanligi’na ve tüm üyelerimize tesekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde geçirdigimiz bir dönemin ardindan bizlere bu onurlu görevi layik görerek tekrardan güvenen, dualarini esirgemeyen tüm üyelerimize ve çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum. Yeni dönemde de üyelerimizin büyük destegi ve gücüyle her zaman oldugu gibi Samsunumuzun ekonomisi, kalkinmasi için birlik ve beraberlik çerçevesinde ilimiz için çalismaya, Odamizi da kurumsal anlamda gelistirmeye, güçlendirmeye devam edecegiz. Allah bizi utandirmasin” dedi.

Mazbatalari takdim eden Samsun Adalet Komisyonu Baskani Nahit Köseoglu da Murzioglu ve Akyüz ile Samsun TSO organlarina seçilenlere basarili bir çalisma dönemi diledi.
Kaynak: İHA