Kastamonu'da Ekim Ayinda Çesitli Suçlardan Aranan 169 Kisi Yakalandi

Kastamonu Il Jandarma Komutanligi ekipleri, Ekim ayi içerisinde yaptiklari sorgulama sonucunda çesitli suçlardan aramasi bulunan 169 kisiyi yakaladi.

Kastamonu'da Ekim Ayinda Çesitli Suçlardan Aranan 169 Kisi Yakalandi
Kastamonu’da çesitli suçlardan aranan 169 kisi, jandarmanin çalismalari ile yakalandi. Kastamonu Il Jandarma Komutanligi tarafindan yapilan açiklamaya göre, basta JASAT (Jandarma Dedektifleri) olmak üzere jandarma ekiplerince 2022 yili Ekim ayi içerisinde 237 bin 304 sahis sorgulandi. Sorgulamasi yapilan sahislardan çesitli suçlardan aranan 169 kisi yakalandi.

Emniyet, asayis ve kamu düzeninin saglanmasina yönelik yaptigi çalismalarda birçok suça karisan, sahislari yakalayarak, adli mercilere teslim eden ve çesitli faaliyetlerde bulunan jandarma ekipleri, Ekim ayinda da büyük bir özveriyle çalisti. Çesitli suçlara karisan ve aranan 169 süpheli sahis jandarmanin özverili ve gayretli çalismalari neticesinde yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Kastamonu Il Jandarma Komutanligi, jandarma ekiplerinin vatandaslarin huzur ve güven içinde yasamasi ve asayis ortaminin saglanmasi amaciyla kesinlesmis hapis cezasi ve hakkinda yakalama emri bulunan sahislara yönelik çalismalarini kararlilikla araliksiz sürdürecegini bildirdi.
Kaynak: İHA